E-bok: Lønnsomme ideer for en kvalitetsinvestor

En innføring i hvordan du kan investere bedre på børsen som en kvalitetsinvestor, tenke mer som en langsiktig investor, og unngå spekulering.

I denne e-boka med tilhørende onlineportal kan du navigere deg gjennom et minikurs.

E-boka er for deg som vil fortsette å bli en bedre investor i kvalitetsselskaper, og gjerne finansielt uavhengig tidligere!

Jeg er Eivind Kallevik, skribent på denne nettsida, ca 36 år er og fra Haugalandet. Helt siden jeg var i tenårene har jeg vært begeistret for ideen rundt det å investere og la pengene jobbe for deg. Siden jeg ble 18 år og kunne begynne å investere, og etter å ha studert finans og investering på universitetet og på fritiden, har jeg forsøkt å bli bedre og bedre på børsen.

Det tok meg rundt 10 år før jeg begynte å slå børsen konsistent. Det kunne gått mye raskere om jeg hadde hatt de riktige mentorene, ideene og metodene tidligere. De siste ca 7 årene har jeg hatt rundt 22% årlig avkastning og slår børsen enn så lenge.

Målet mitt er å fortsette å ha god avkastning, bygge tillit og innflytelse som investor, og over tid har jeg en drøm om å jobbe med investeringer på fulltid.

Under ser du et utsnitt fra totalporteføljen min i Nordnet. Som du ser fungerer ideene jeg bruker. 

Og jeg tror mye kan læres bort.

Det er klart det tar tid å bli en god investor, og det krever en god del lesing, eller å forstå et fåtall gode selskaper veldig godt.

Jeg vil forsøke å videreutvikle denne nettsida og bloggen, slik at du får tilgang til det jeg tror fungerer for å få god avkastning over lang tid her.

I dette minikurset vil jeg forsøke å lære deg en del av de holdningene og ideene som vil kunne øke oddsen din for å lykkes som langsiktig investor. Du vil også kunne få inspirasjon til å forsøke å velge enkeltaksjer på egenhånd.

Under er femårshistorikken min for det jeg har i Nordnet per juli 2023.

Håpet er at du kan trekke inspirasjon fra ideene som har hjulpet meg med å oppnå denne avkastningen, og øke sannsynligheten din for å gjøre det bra som investor fremover.

 

249,00 NOK

Om du skulle være interessert i ekstra månedlig nytt innhold på innsiden av nettsiden, kan du legge det til handlekurven din her nå.

Du får oppdatering på hvilke aksjer og selskaper jeg handler og har på watchlisten, i tillegg til mer kursinnhold om de beste ideene mine for å få god avkastning.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in