Enkel aksjeanalyse av Costco

aksjeanalyse Sep 12, 2023

Om du kunne tenke deg å vite mer om det solide og voksende selskapet, Costco Wholesale Corporation, har jeg laget en ny video til deg i dag!

Jeg satser mye av min personlige kapital på suksessen til selskapet fremover, og jeg argumenterer i videoene hvorfor jeg tror det er et selskap som ikke bare har god vekst foran seg, men også er et solid selskap der soliditeten er god.

Selskapet har god cash flow allerede i dag, og jeg resonnerer meg frem til at en aksjonær som eier aksjen nå sannsynligvis vil kunne se minst en dobling av yield på dagens kurs de neste ti årene.

Under finner du link til to videoer jeg nettopp har laget. Jeg synes den engelske utgaven ble best og mest informativ, men du kan også se den norske versjonen under, om det blir enklere. Enjoy!

 

Engelsk og mest informativ:

 

Norsk: 

Gratis e-bok: Hvordan tjene penger i kvalitetsselskaper

En innføring i hvordan du kan investere bedre på børsen som en kvalitetsinvestor, tenke mer som en langsiktig investor, og unngå spekulering.

De viktigste ideene jeg tok i bruk da jeg begynte å slå børsen i 2016.

Ja takk!

Affiliated links

Get paid for your knowledge online

Eivind recommends Kajabi for creating your own website, where you can write your blog, host a podcast, create communities, memberships and online courses ++. Use Eivind's link to get a 30 days free trial now!

Try Eivind's preferred stock market terminal 

TIKR's pro version gives you rich access to financial information of the stock market worldwide. 

In this terminal you can apply the same methods as Eivind is using in the blog articles and videos. Even for small markets like the Norwegian one!

Eivind can really recommend the pro version, because you get access to the same information as the pro investors get at a fraction of the price.

Try the TIKR terminal for free

More research from the blog

Polaris Media aksjeanalyse, fortsatt undervurdert?

Dec 15, 2023

Aksjeanalyse av Pareto Bank 2023 (kvantitativ)

Dec 03, 2023

Hvilket påslag tar dagligvarekjedene vs Costco?

Nov 09, 2023

Hva er den tryggeste og beste aksjen? Berkshire Hathaway.

Sep 25, 2023

Enkel aksjeanalyse av Costco

Sep 12, 2023

Aksjeanalyse av Berkshire Hathaway - look-through earnings

Aug 21, 2023

More articles on the blog page